We need him! (foto: arsenal, twitter)

Aubameyang hadde en uvanlig målfattig kamp på torsdag, der det ikke sto på mulighetene. Til slutt var det Bukayo Saka som måtte redde Arsenal fra tap, men Martin Ødegaards innsats før scoringen fikk supportere i fyr og flamme.

Benfica hadde et godt grep på Arsenal i europaligakampen men fikk ikke beholde ledelsene de fikk etter straffen i det 55. minuttet. To minutter senere hadde Saka utlignet til det som ble kampresultatet 1-1.

Les: ESPN: Solskjær har et viktig krav til ny midtstopper

På sosiale medier var det etter kampen flere Arsenal-supportere som hadde fått med seg Ødegaards rolle bak den befriende og viktige bortebane-scoringen.

For det var Ødegaard, i sin andre kamp fra start, som holdt det avgjørende angrepet «i live» da han gjenvant ballen på kanten av feltet og serverte pasningen til Cedric som igjen serverte en ferdigscoret pasning til Saka.