(c) Bilde: HamKam: Geir Frigård & Espen Olsen

For noen dager siden dro HamKam trener Gaute Helstrup «hjem igjen» til Tromsø etter å ha vært «sydpå» i litt over et år.

I fjor gjorde HamKam et sjakktrekk å hente inn Espen Olsen fra Strømmen, nå utvides hans rolle til også å være hovedtrener.

Les: Ny Tromsø-trener på plass

HamKam bekrefter på sine sider at Espen Olsen er fra dags dato hovedtrener og sportssjef i HamKam Fotball.

I tillegg blir Geir Frigård en del av trenerteamet .

Geir Frigård har fått permisjon fra stillingen sin som KA spillerutvikler i Akershus fotballkrets og har avklart Kamma-jobben med NFF og trenerjobben han har rundt aldersbestemte landslag. Den tidligere spissen er allerede på plass på Briskeby.

Les: Nedtur for Newcastle

Teamet rundt A-laget i HamKam ser slik ut i 2020:

Hovedtrener/sportsjef: Espen Olsen
Assistenttrener: Geir Frigård
Keepertrener: Rolf Høgmo
Trener: Chris Twiddy
Toppspillerutvikler: Håkon T. Kristiansen
Fysisk trener: Magnus Nilsen

«Geir kjenner klubben vår og vet hva som trengs for at Kamma skal ta det neste steget. At vi fikk til en så god løsning – så raskt – er viktig. Det viser at det er attraktivt å jobbe i HamKam», kommenterer styreleder Rune Strand.

«Vi er glade for å ha fått inn en assistent som er helt i henhold til den profilen vi har lett etter. Geir er god på utvikling av spillere og rå på treningsfeltet», fortellerhovedtrener Espen Olsen.

«Det føles som å komme hjem. Det er mange av de samme folka i klubben og det er lett å bli glad i Kamma. Det føltes veldig riktig når denne muligheten dukket opp», sier Geir Frigård.