Dries Wouters

Den tidligere tyske storklubben Schalke 04 er nå nede i 2.Bundesliga, bortsett fra drakten som fortsatt er blå (og logoen) er neste alt nytt. – De har tatt farvel med ikke mindre enn 21 spillere i sommer, og nå kommer det en spiller den andre veien.

Det er en formspiller som de nå får i den defensive midtbanespilleren Dries Wouters. – Han har gjort det meget bra for Genk og han kan benyttes i flere defensive posisjoner. Genk har benyttet 24 åringen som midtstopper og venstreback i tillegg til midtbanen. Den belgiske klubben ønsket å forlenge avtalen som gikk ut i sommer, men Wouters ga tidlig beskjed om at han ønsket seg noe større.

Les: Jepp, det blir Trippier-overgang for Manchester United

Schalke 04 sin greske manager Dimitrios Grammozis er svært opptatt av å «rydde» bort den gamle og trauste måten å spille fotball på og høres til forveksling ut som Drillo når han forklarer det er viktig å ta vare på overgangsmulighetene.

  • Den vellykkede avtalen med Dries er et ytterligere bevis på at Schalke 04 også har stor appell til unge spillere med utviklingspotensial i 2. Bundesliga, sier sportsdirektør Rouven Schröder.

Les på F7: Antonio Banderas blir med på det siste Indiana Jones-eventyret

Dries Wouters har spilt hele sin karriere i Genk og han endte på 66 kamper.