Kjip utvikling. (foto: bayern, twitter)

Hos Liverpool skal Roberto Firmino inn i sin siste hjemmekamp. Det ventes en heidundrende avskjed med brasilianeren som har vært en gigant i den røde drakta. For tidligere makker Mané har det siste året blitt alt annen enn fest. Nå ser det likevel ut til å løse seg for den senegalesiske landslagsspilleren.

Bayern München og 31-åringen har gjort seg ferdig med den interne slåsskamp episoden etter City-kampen, men oppsummering av debutsesongen bringer ikke frem Champagne-stemningen.

LES: Har tatt kontakt med spilleren Solskjær styrte unna

Bundesligagiganten investerte rundt 32 millioner euro i signeringen av Liverpool-stjernen og gjorde vingen til klubbens best betalte. Med dette følger enorme forventninger Mané ikke har møtt. Sesongen ble amputert med skade og fravær fra ni kamper, men 31-åringen har ikke hatt den påvirkningen i Bundesliga eller Champions League Bayern har betalt for.

Likevel, 12 scoringer og 6 assists på 37 kamper viser det er et potensiale for at den best betalte også kan spille hovedrollen fremover. Mané har vært sterkt linket til Premier League-klubber den siste måneden, men ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano har et møte nå åpnet opp for en fortsettelse hos Bayern.

LES OGSÅ: Etter kun måneder som assistenttrener – fått tilbud om managerjobb i Championship

Romano hevder at samtaler mellom spiller og ledelse har lettet på stemningen, der salg nå ikke er avgjort. Mané skal her ha signalisert han vil bli og vinne titler, ifølge Romano kan det solide forholdet til Tuchel, som forsvarte spilleren etter slåsskampen, føre til at neste sesong fortsetter i Bayern-drakta for Mané.