Captain, our captain. (foto: arsenal, twitter)

Det blir ingen Premier League-tittel på Arsenal, men før sesongstart var det kun ultraoptimistiske Arsenal-supportere som trodde klubben skulle være på toppen av tabellen så og si hele sesongen. En viktig del av æren for dette får en norsk 24-åring. Nå gir Arsenal kaptein Ødegaard anerkjennelsen han fortjener.

De ekstremt sterke sportslige resultatene åpner også kranen for de store økonomiske resultatene. Mellom 1998 og 2017 hadde Arsenal nitten år på rad billetten til spill i øverste liga ute i Europa, men har stått utenfor det beste selskapet siden 2015/16-sesongen.

LES: Nye møter med Bayern – kan endre utfallet for Mané

Nå har Martin Ødegaard ledet Artetas tropp til Champions League-spill med god margin.

Ifølge 90min har Arsenal startet kontraktsforhandlinger med spilleren som har levert 15 mål og åtte assist på 35 Premier League-kamper i år.

Ødegaard vil nå få en ny kontrakt som gjenspeiler at han er av de ledende midtbanespillerne i Premier League. Ifølge 90min er forhandlingene i gang der forlengelse vil inkludere en betydelig lønnsøkning.

24-åringens nåværende kontrakt går ut i 2025 og Arsenal er derfor ikke under noe press, men det er en forståelse for at den norske landslagsspilleren fortjener en belønning for sin rolle i laget. Helt riktig, veldig smart trekk.

LES: Så var Ronny Deila på vei til storklubb likevel

Blålink: Trengs det hjelp til å nå sommerformen? Kanskje CLA GT kan gi den lille ekstra hjelpen på veien mot målet om en bedre figur? CLA Green Tea inneholder nøye utvalgte ingredienser som bidrar til økt fettforbrenning og muskelbygging. Nå kan du prøve i 30 dager. Du betaler kun for frakt.