Julian Larsson

Det kommer til å ta litt tid og noen suksesser før Bendik Hareide kan nevnes uten å fortelle han er sønnen til den norske trenerbautaen Åge Hareide.

For et par uker siden kjøpte Nordic Football Group den klassiske engelske klubben Burton Albion og ansatte en rekke norske sjefer. Bendik Hareide, Ole Jakob Strandhagen og Kevin Skabo er fullt i gang med å levere på de nye svenske eierne sine ønsker å rykke oppover i seriesystemet.

Nordic Football Group har hårete mål om spill i Premier League.

League One har nå fått et svensk tillegg. Torsdag annonserte Burton Albion at Julian Larsson blir med fra Nottingham Forest.

Les: Svensker har kjøpt engelsk bakgårdsklubb og ansatt sønnen til Åge Hareide som sportsdirektør

Julian Larsson forlot AIK for å spille for Nottingham Forest i januar 2020. Siden den gang har svensken tilhørt klubbens ungdomslag, og han spilte sist i League 2-laget Morecambe FC. Nå blir det altså Burton Albion og League One for det offensive spilleren.

– Jeg er veldig spent på å være her, og jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang, sier svensken til klubbens hjemmeside, og fortsetter:

– Jeg ønsker å vokse som spiller og jeg tror dette er et perfekt oppsett for meg, et godt nivå og en klubb med høye ambisjoner.

Sportssjef Bendik Hareide sier på Burton sine sider:

– Vi er glade for å kunne ønske Julian velkommen som lagets nyeste tilskudd. Han er en lovende ung spiller, med stort potensial, som er godt i tråd med vår strategi, sier sportssjefen til klubbens hjemmeside.

Forrige sesong forble Burton Albion i League One med en margin på to poeng.

Les på Engelske klubber: Steve Cooper utkonkurrerer Graham Potter – har landet Premier League-jobb