Adrien Rabiot har akkurat som Kylian Mbappe sin mor som agent. - Det kan lett bli slitsomt, bare spør John Arne Riise!

Manchester United forventes å ha det travelt denne sommeren, og blant deres hovedprioriteringer er å hente inn en ny sentral midtbanespiller som kan parres opp med Kobbie Mainoo.

Sir Jim Ratcliffe har bestemt seg for å fortsette med Erik ten Hag, som var litt irritert over at Manchester United avbrøt hans ferie for å fortelle de ikke hadde funnet en bedre manager og ba han om å fortsette. – Signalene som har kommet ut i det siste tyder på at det kan lønne seg å installere en svingdør på Old Trafford.

Les: Nyansatt sportsdirektør Bendik Hareide har akkurat gjort sitt første spillerkjøp

Raphael Varane og Anthony Martial er blant flere som ikke får fornyet og fremtiden Casemiro kommer ikke til å være på Old Trafford etter å ha levert under pari sist sesong. Sofyan Amrabat og Donny van de Beek er overraskende nok ikke helt ute enda.

Adrien Rabiot var svært nær en overgang til Old Trafford i starten av Erik ten Hag sin tid i Manchester United, men en kravstor agentmor Veronique Rabiot skapte for mye bølger til at en overgang til kunne gjennomføres. – Juventus og Manchester United skal ha vært enige om en overgang verdt 20 millioner euro, men det hele strandet på de personlige betingelsene.

Sportmole melder at franskmannens kontrakt med den gamle damen går ut i slutten av måneden, det ligger en kontrakt på bordet som han ikke har signert enda, han skal vente på at Manchester United skal ta kontakt. Folk nær Adrien Rabiot har merket at midtbanespilleren begynner å bli utålmodig.

Det er underforstått at spilleren og hans følge har forklart at han vil vurdere alternativene sine, men er fullt fokusert på EM med Frankrikes landslag.

Les på F7: Bob Odenkirk er bekreftet til oppfølgeren av kultfavoritten «Nobody»

29-åringen var en nøkkelfigur i Les Bleus’ seier over Østerrike i åpningskampen i EM 2024, og var også en del av Didier Deschamps’ lag som endte som toer til Lionel Messis Argentina i Qatar.

Rapporter de siste ukene har antydet at Uniteds Premier League-rivaler Arsenal og Newcastle United også følger nøye med.

Rabiot vant fem Ligue 1-titler og ni nasjonale cuper i løpet av sin tid i Paris Saint-Germain før han ble med i Serie A-gigantene på en gratis overgang i 2019.

Siden han kom til Torino, har den franske landslagsspilleren spilt 212 ganger for Juve og har scoret 22 mål, mens han har gitt 15 assist.