Keeper Sondre Rossbach som Odd trodde ville dra til Randers på en permanent overgang valgte heller å dra til Vålerenga og sin gamletrener Dag-Eilev Fagermo. Oslo-klubben har fått ting til å virke i etter sommerferien og har klatret opp til en 5.plass i Eliteserien.

Det er bare to måneder siden Per Kristian Bråtveit kom til Vålerenga fra svenske Djurgården, men det gar blitt nøyaktig null kamper for førstelaget da Magnus Sjøeng er foretrukket mellom stengene. – Det er en situasjon som ikke er holdbar for en som ønsker å spille fotballkamper.

Det var ikke «planlagt» at unggutten Magnus Sjøeng skulle være så imponerende mellom stengene og med det bli den opplagte førstekeeperen for Vålerenga.

Les: Bekreftet: Dele Alli klar for ny klubb

Keeperbytte!

– PK er en keeper med ambisjoner om landslag og proffspill, og slik situasjonen har blitt i Vålerenga med benketilværelse, var ikke det holdbart for han. Det har vi selvfølgelig forståelse for, og da AGF kom på banen, samt at vi kunne få inn en ny god keeper umiddelbart, ble endringen raskt en realitet, sier sportssjef Joacim Jonsson til VIFs hjemmeside.

Vålerengas nye keeper, Rossbach, har solid erfaring fra Eliteserien etter flere år som førstekeeper i Odd. Denne sesongen har imidlertid vært tung for 26-åringen, som mistet plassen til Lepold Wahlstedt.

LES: Nederlandsk media: Chelsea kan løse – eller ødelegge Manchester Uniteds Antony-overgang

– Jeg har vært i Odd og Eliteserien i ti sesonger og tror jeg kan bringe med meg litt erfaring. I tillegg til det ønsker jeg å skape konkurranse i gruppa. Vålerenga er ordentlig på gang nå, og jeg ønsker å bidra til at det blir en skikkelig bra høstsesong, avslutter han.