"Jeg er ikke problemet." (foto: roma, twitter)

The Special One ledet Manchester United og Tottenham uten spesielt stor suksess. Faktisk var de to oppholdene en gedigen nedtur for portugiseren som så langt i karrieren sto som leverandør av de store titlene. De siste sesongene har Mourinho jobbet seg tilbake som Roma-trener og har et skikkelig spennende lag på gang denne sesongen med Lukaku på topp. Sesongstarten har likevel ikke vært som planlagt med fem fattige poeng på fem Serie A-kamper. Nå sikter Roma seg inn mot forsterkninger fra Premier League.

Ifølge Calciomercato er Mourinho har Roma peilet seg inn på Eric Dier. Hos Ange Posecoglou har 29-åringen fortsatt ikke kommet seg inn på kamparenaen, med kontraktsutløp sommeren 2024 bærer det mot en sikker exit i januar. For Mourinho, som tilbragte 18 måneder med Dier i Spurs-troppen, er den engelske midtstopperen ifølge Calciomercato ideell signering for å løse de defensive problemene.

LES: Real Madrid har Premier League-manager som defintivt ikke får sparken høyt på sin ønskeliste

Ifølge Il Romanista har Mourinho også bestemt seg for å utnytte konflikten mellom Ten Hag og Jadon Sancho. 23-åringen er satt i fryseboksen av United-manageren etter et «opprør» på sosiale medier, ifølge Manchester Evening News har United åpnet for exit i januar. Il Romanista melder Mourinho ønsker å presse frem en avtale med gamleklubben Manchester United «at all costs».

LES OGSÅ: Guardiola finner knapt nok superlativer for å beskrive Oscar Bobb