Steve Cooper

Steve Cooper har all grunn til å trekke frem smilet. Få timer etter at Nottingham Forest-spillerne tok runden rundt på Wembley og ble hyllet av supporterne for det sårt etterlengtede opprykket etter 1-0 mot Huddersfield, startet jobben med å rigge seg for Premier League. Nå signerer den femte forsterkningen kontrakt med Forest, før vi har nådd halvveis ut i juli.

Aiwo Awoniyi, Moussa Niakhate og Giulian Biancone er på plass, og viktigst av alt: Uniteds-redningsmann for Sheffield United. I Hendersons siste sesong på utleie hos Sheffield i 2019/20 var keeperen rett og slett outstanding. Så returnerte keeperen til det han trodde skulle bli førstekeeeper posisjon på Old Trafford, mens Sheffield uten Henderson mellom stengene måtte ta heisen ned til Championship.

LES: Conte gidder ikke ta med seg spillere som likevel sendes på dør til Sør-Korea

Nå er Henderson på utleie hos Forest for sesongen, der han skal bruke muligheten til å spille seg inn hos Southgate og England før VM-sluttspillet.

På søndag gjennomføres en medisinsk test hos Forest som er tilsvarende interessant som Hendersons ankomst. Forskjellen er at Liverpool-spilleren kommer på permanent overgang.

Ifølge Goal er det klart for en tur på tredemølla for Neco Williams på søndag med påfølgende signering av fireårskontrakt. 21-åringen var forrige sesong på utleie til Fulham, der han bidro med sitt i 33 kamper for klubben som vant Championship.

LES: Chelsea flopp reiser hjem: «Mentalt er jeg i toppform»

Liverpools høyreback hentes for rundt 200 milliioner kroner. Med 33 kamper på banen for Jürgen Klopp er dette en spiller Liverpool har sett potensialet i, nå skal waliseren få mulighet til å boltre seg i spilletid hos «The Reds» (fra rødt til rødt).

Nottingham Forest har definitivt ingen planer om å forlate Premier League neste sommer.

.