Anton Salétros

Eurosport kommer med et et litt kryptisk sitat fra midtbanespiller Anton Salétros som vi tror har sammenheng med gratis overgangen til Ligue 2-klubben Caen. – Som det antydes! – God nok for fransk andredivisjon, men ikke god nok for Sarpsborg 08.

Svensken omtales som en nøkkelspiller og skal ha generert interesse fra flere klubber etter det ble klart hans kontrakt ikke ble fornyet. – Blant annet hans ungdomsklubb AIK hjemme i Stockholm.


Anton Salétros nye klubb har vært en viktig brikke på Sarpsborg siden 2020-sesongen. Han kom først på lån fra russiske Rostov før overgangen ble gjort permanent oktober 2020.

Verdien i følge Transfermarkt er 1,2 millioner euro, noe den franske klubben slipper å betale da han var på utgående kontrakt. «Vi er begeistret over å ønske Anton velkommen til Stade Malherbe. Han ble fulgt av mange klubber, men gikk raskt med på å signere for oss. Han viser stor aktivitet på midtbanen og har en veldig god venstrefot» forklarer Sportsdirektør i klubben Yohan Eudeline til egne nettsider.


Den franske klubben ligger ligger på en 7. plass i Ligue 2 etter 17 serierunde.

Les: Kjøpte seg ut av kontrakten i La Liga for å bringe gamleklubben tilbake dit den hører hjemmeSaletros om manglende kontraktstilbud: – Kanskje man ikke er så god som man tro

Les på Radiosporten: Antallet babyer som heter Lionel har skutt i været