Går en spesielt viktig sommer i møte. (foto: liverpool, twitter)

3-1 tap mot Brentford, potensielt 18 poeng bak serieleder Arsenal, CL-billetten står på spill. Liverpool viser svakhetstegn, men dette er ikke noe nytt for Klopp. Tyskeren har vært bakpå tidligere sesonger og likevel endt med fullt akseptable resultater. Det som svir, er at de røde styrte showet forrige sesong og var helt inn i de siste ukene kandidat til the quadruple. Jamie Carragher mener klubben nå står foran noen massive investeringer for å holde trøkket oppe.

-Når du ser på aldersprofilen til flere av spillerne i troppen, ser du at flere har passert 30 eller på vei over til 30-tallet. De har gjort det stort for klubben, men det er en av grunnene til at klubben er for salg, for Liverpool need to go big in til sommeren, begynner Carragher til Sky Sports.

LES: Trekker seg hoderystende fra Felix-signering

-Du ser på hva Chelsea og Man United brukte i sommer… Liverpool har år inn, år ut solgt noen spillere, kjøpt noen, men jeg tror i tilfellet Liverpool så trenger de nå å bruke rundt 200 millioner pund, fortsetter Liverpool-legenden.

Så penger betyr alt?

-Jeg mener ikke å si at det er hemmeligheten bak suksess, det er flere klubber som har vist at dette nødvendigvis ikke er nok, men Liverpool trenger å signere kanskje tre midtbanespillere.. Når du snakker om kvaliteten de trenger, blir det minst 40-50 millioner pund på denne typen spillere, kommer det fra Carragher.

LES: Liverpool ute etter nok en portugiser!

Etter Brentford-tapet gikk Goal.com ut med overskriften: «Sign a midfielder, Jürgen». Jamie Carragher ser helst at det blir tre.