Rivaliseringen har gjort dem bedre!

Det skal bli svært vanskelig for Bayern München, Chelsea og gjengen å holde unna for Paris Saint-Germain i Champions League neste år hvis planene til sportsdirektør Leonardo og eier Nasser Al-Khelaifi går igjennom. – Planen er lagt og for å være ærlig, den er genial, vi i Sporten er overbevist om at de endelig vil lykkes i å heve fotballens gjeveste trofe over hodet.

Å samle de evige rivaler Lionel Messi og Cristiano Ronaldo på samme lag vil gi et enormt boost og for å styrke det hele, fotballens mest arrogante fotball-legende Zinedine Zidane. Løsningen ligger i Manchester United sitt desperate behov for en ny manager og Cristiano Ronaldos skuffelse over livet på Old Trafford under den ekstremt lite motiverende Ralf Rangnick.

Rapportene om at Pochettino får forlate Paris til fordel for Old Trafford etter denne sesongen øker i styrke for hver dag som går. Men den tidligere Tottenham-manageren har fortsatt et år igjen av kontrakten så PSG vil ikke la han gå gratis.

Selv om den franske klubben ønsker seg Zidane som ny manager, vil de prøve å få noe ut av å slippe Pochettino til Manchester. Og med Mbappe på vei til Spania er det ikke hva som helst de ønsker i retur. Eller rettere sagt hvem.

LES: Barcelonas økonomiske problemer kan gi Jurgen Klopp en gyllen mulighet

PSGs president, Nasser Al-Khelaifi, ønsker nemlig å danne supertrioen Messi, Neymar og Ronaldo! Cristiano Ronaldo og Mauricio Pochettino kan altså bli involvert i en utrolig byttehandel i sommeren.

Paris Saint-Germain har blitt stadig mer sikker på at Ronaldo vil forlate Manchester United etter sesongen på grunn av hans frustrasjon over manglende resultater på Old Trafford. Dette forsterket seg ytterligere fredag ​​kveld da United røk ut av FA-cupen, noe som gjorde at klubben etter all sannsynlighet ikke vinner noe trofé i år heller.

Tenk deg de evige rivaler, Lionel Messi, som var Barcelona og Cristino Ronaldo i kongens klubb, krige om seiere, pokaler, mål og heder og ære plutselig befinne seg på samme lag!!

CASH IS KING: Forbereder gigantisk Haaland-tilbud

PSG har lenge ønsket seg den portugisiske superstjernen og har ikke blitt skremt av at han fylte 37 år denne uka. At det er en økende støtte i PSGs styrerom for at Ronaldos tidligere Real Madrid-sjef Zinedine Zidane skal erstatte Pochettino øker sjansene for Ronaldo vil flytte til Paris.

Og kanskje en Ronaldo-exit vil gjøre det nye livet til Pochettino i United litt enklere også?

Paris Saint-Germain er allerede knallsterke og med de mestvinnende Ballon d’Or mestre på topp, nær ustoppelige.

Litt fakta om Ballon d’Or

Lionel Messi har vunnet syv gullballer og Cristiano Ronaldo fem. Johan Cruijff, Michel Platini og Marco van Basten følger etter med tre gullballer hver