Keep out.

Michael Edwards left the building hos Liverpool som en av Premier Leagues beste sportsdirektører. Han etterlot seg et skikkelig tomrom, et tomrom Julian Ward skulle dekke. Nå har Ward gitt beskjed at han gir seg i jobben på slutten av sesongen. Verre blir det når Edwards linkes til jobben hos erkerival Man United. Enda verre blir det for Liverpool når også Director of Research kan være på vei over til erkerivalen.

I oktober hevdet Football-Insider Man United var confident at Michael Edwards valgte Old Trafford som neste destinasjon og ikke Stamford Bridge. Ifølge Football-Insiders kilde frykter Liverpool å møte også Director of Research Ian Graham hos erkerivalen. Graham jobbet under Edwards hos Liverpool og var med på å bygge opp klubbens data department, med fokus på rekruttering og spilleranalyse.

LES: Arsenal kan gå på en smell

Graham har vært hos Liverpool siden april 2012 og har spilt en nøkkelrolle i det som har gjort Liverpool til en av vinnerne på overgangsvinduet. Ifølge Football-Insiders kilde frykter Liverpool nå at Graham etter å ha sagt opp, melder seg hos Man United.

Edwards og Graham, to av geniene bak kulissene hos Liverpool over til Manchester United. Vi forstår Liverpool-gjengens bekymring. Ikke bare sitter de to gutta på en kompetanse som vil gi Man United et fortrinn fremover, de kjenner også Liverpool ut og inn.

LES OGSÅ: Saudiske og qatarske milliardærer byr på Liverpool