Saudiske og qatarske milliardærer kan få kloen i Liverpool skal vi tro rapportene.

Fenway Sports Group ser ut til å motta det første seriøse budet på Liverpool.

Forrige måned kom det frem, at Fenway Sports Group, som eier Liverpool FC, er åpne for et delvis eller fullt salg av Merseyside-klubben.

Siden da har det vært flere forskjellige meninger, om hvem som kunne være interessert i å kjøpe The Reds.

Nå melder Liverpool-journalisten, David Lynch, at et konsortium med forretningsfolk fra Saudi Arabia og Qatar har meldt seg på banen i forhold til å kjøpe klubben sammen.

Les: Har hentet brasiliansk angrepsspiller til Premier League

Ifølge David Lynch er de nå favoritter til å kjøpe klubben.

– Investorer fra de to Golfstatene har bestemt seg for å slå seg sammen for å unngå å bli del av en budkrigom eierskapet, skriver David Lynch for Sporting News.

– De forbereder et startbud på omkring 3,2 milliarder pund (38 milliarder kroner) og deres rikdom setter de i Pole Position om å overta Anfield-klubben.

Utover det så melder også David Lynch, at det også er interesse fra tyske investorer, som også har planer om å slå seg sammen. Det samme gjelder også et amerikansk konsortium.

Fenway Sports Group sikret seg Liverpool for 300 millioner pund tilbake i 2010, og kan altså se frem til en heftig profitt ved salg.

Det er også meldinger om at Liverpool-eierne kun vil selge en del av klubben, som vil bety at de fortsatt eier majoriteten, men i følge David Lynch er et fullt salg det mest sannsynlige scenarioet.