Wijnaldum søker videre. (foto: psg, twitter)

Det meste var rosenrødt for Georgino Wijnaldum på Anfield. Nederlenderen traff perfekt med timingen da han forlot Newcastle i 2016 og signerte for Liverpool. De største trofeene ble busset gjennom Liverpools gater, Jürgen Klopp ga Wijnaldum tillit på banen som få andre av Liverpool-spillerne. Så kom trangen til å skifte beite i 2021, etter dette har Klopps tidligere nøkkelspiller forsvunnet inn i et sportslig sort hull.

Når du fra toppen hos Liverpool går rett inn i skyggenes dal hos PSG, tar utleie hos Roma etter debutsesongen i Paris, for der å miste sesongen med stygg skade, da er det lite lystig for 32-åringen.

LES: Barcelona prøvde seg – United traff perfekt på timingen

Det står fortsatt ett år igjen av kontrakten hos PSG, ifølge L’Equipe har nederlenderen bedt PSG-ledelsen om å makulere kontrakten mot at han gir avkall på lønn for det kommende året.

PSG er ikke med på opplegget. Ifølge L’Equipe er midtbanespilleren ikke del av planen til Enrique, men klubben krever mist 6 millioner euro for å slippe den tidligere Liverpool-stjerna.

Siden sommeren 2021 har Wijnaldum spilt 38 kamper i PSG-drakta, 23 hos Roma. Nå ligger «markedsprisen» på rundt 70 millioner kroner.

LES OGSÅ: Gidder ikke vente på Maguire – signerer tidligere Arsenal-spiller

For oss som digget nederlenderen i Liverpool-drakta, blir dette bare trist.