Garnacho trengte Højlunds scoring for å kunne feire sine to egne i seier. (foto: united, twitter)

Der kom den! Endelig fikk Rasmus Højlund ballen foran mål i en Premier League, endelig holdt 20-åringen hodet kaldt, endelig kom første scoring i verdens tøffeste liga. Timingen kunne ikke vært bedre.

På Old Trafford, fra 0-2 mot tittelkandidat Aston Villa etter første omgang. Så to scoringer av Garnacho, før Rasmus Høylund lurte inn ballen bak Villa-keeperen i det 82. minutt til 3-2 og matchvinnende scoring.

LES: Denne gangen sviktet teften til Mourinho

Ville scener etter scoringen viser hvor mye det betød for Højlund og resten av spillerne. Legg spesielt merke til Andre Onana, som vet hva det vil si å ha det seigt i debutsesongen:

Etter kampen roste Bruno Fernandes dansken for første scoring etter 14 Premier League-kamper, men minnet på at dette må kun være begynnelsen.

-Jeg håper ikke at dette blir den beste dagen i livet hans, for jeg håper det er mer i vente. Vi har virkelig bruk for ham og alle våre angrepsspillere til å score mål, kommer det fra United-kapteinen til BBC.

Jobben har så vidt startet for Rasmus Højlund.