Holder seg unna rampelyset. Har nok av stjerner som sørger for dette. (foto: psg, twitter)

Det er alt annet enn god steming i Paris om dagen. Og det skyldes ikke bare Notre Dames ublide skjebne.

PSG er en klubb som er rigget for trofeer. Alt annet er en katastrofe.

Når status på slutten av sesongen viser nok en Champions League-flopp og tap mot Rennes i Coupe de France-finalen, blir Ligue 1-gullet bare et plaster på såret. Da overlegne PSG i tillegg gikk på forsmedlige og unødvendige tap på slutten av sesongen, fikk ligagullet en liten bismak.

Og det fortsetter. Det franske fotballforbundet har gitt Kylian Mbappe en tre-kampers karantene etter den hodeløse taklingen i kampen mot Rennes.

https://twitter.com/BigManUpfront/status/1122288431311224834

Les: Kaptein klar for to nye år, etter 13 år i klubben

Neymar etterforskes også etter å ha langet ut etter en tilskuer etter at cupfinalen var tapt. For dette kan det bli opp mot 8-kampers karantene for spilleren som har befunnet seg på sidelinjen flere uker med skade.

Briljant, men hater å tape. (foto: neymar, twitter)

Se på Popidol: Neymar drar til supporter

Uansett bakgrunn, Thomas Tuchel får litt av en opprydningsjobb i sommer. Han ble hentet inn som erstatter for Unai Emery, med ambisjoner om å ta PSG det siste steget eierne forventer- i forhold til hva som puttes inn av penger i klubbmaskineriet.

Noe skurrer skikkelig i Paris. Spørsmålet blir om dette for konsekvenser for manager eller spillere allerede i sommer. Vi tror at mye skal settes i bevegelse de neste månedene.

Les: Velkommen til Skandinavias Real Madrid!