Er så god at motstandere må ty til laser-sabotasje .

Du finner ikke mange som er mer lojale til klubben «sin» enn den danske landslagskeeperen. Selv om tilbudene har kommet med jevne mellomrom, har Schmeichel blitt ved Leicester siden 2011. Da er det ett eller annet som skurrer når dansken ikke gis muligheten til å nå en helt rå milepæl i Premier League.

Søndagens kamp mot Watford skulle Schmeichel starte i sin 150. Premier League på rad. 35-åringen har ikke misset en PL-kamp siden mai 2018!

Les: Engelsk presse koser seg: Everton har sagt nei til Haaland to ganger for småpenger

Det var derfor en stor overraskelse da Schmeichel ikke var i startoppstillingen hos The Foxes mot Watford, plassen var gitt til reservekeeper Danny Ward.

Årsaken til «vrakingen» vites ikke, men gjennom engelsk media har det vært noe kritikk av dansken den siste tiden, der også en sterk Newcastle-link til Schmeichel kan skape litt temperatur bak kulissene.

Noe på gang, Schmeichel? Vi skal ikke dra det for langt, men når Danny Ward med 360 minutter på kamparenaen denne sesongen dukker opp i det som skulle vært Schmeichels 150. PL-kamp på rad, da er det lov til å stille spørsmålet.

OPPDATERT:

På søndag fikk Brendan Rodgers spørsmålet om hvorfor han ikke lot Schmeichel stå sin 150. Premier League-kamp på rad.

-Jeg har alltid sagt det at jeg har to førstekeepere. Det handler også om gruppens sunnhet. Det her var Danny Wards første kamp i Premier League, og med all respekt, det har ikke vært bra for ham… Vi har en fantastisk keeper i Ward, som kan utfordre Kasper. Kasper er også en keeper av toppklasse, sier Leicester-manageren ifølge Leicestershire.

Vi overlater tolkningen til deg. For oss høres det fortsatt ut som noe er på gang med Kasper Schmeichel før overgangsvinduet åpner.

Les: Philippe Mexes – spilleren som takket nei til Manchester United