Holder seg i form.

Vi digget Lord Bendtner da han var på topp hos Arsenal, dansken var underholdende hos RBK, etter dette ble det hele krampeaktig med forsøk på å etablere seg hos FC København og så noen sesonger med TV-kameraene på slep i sin egen reality-serie. Nå innser vi at dansken tilhører en tidligere generasjonen spillere som føler seg gamle når de passerer 30.

For Bendtner er faktisk ikke eldre enn 34. I dagens internasjonale toppfotball er det nå en haug med stjernespillere som holder seg på topp – også etter passerte 34. Så mens Zlatan, Cavanni, Luis Suarez, Ronaldo, Messi og gjengen holder det gående på topp, har Lord Bendtner slått seg til ro med oldboys fotball.

Les: Philippe Mexes – spilleren som takket nei til Manchester United

Ja, du hørte riktig. Bendtner satser på å bygge seg opp en karriere som trener, underveis holder han seg litt i form med spill for oldboys-laget hos Kastrup. Kompisen Martin Skov Hæstrup syntes det er storartet at den tidligere Arsenal-stjerna triller ball med dem.

-Det er kun fedt. Han er jo en av gutta, så det er ikke så mye vi tenker over det. Han er som alle oss andre, forteller Hæstrup til bold.dk.

Da er det godt å høre at Bendtner også kan bidra med å løfte old boys laget, tre år etter at han la opp som proff hos FCK.

-Han er en super dyktig spiller, så det er noe som er gøy, det kan jeg ikke komme utenom. Han løfter oss både sosialt og spillemessig, avslutter kompisen.

Da ønsker vi Bendtner lykke til videre på reisen. Vi kan dessverre ikke love at vi følger oldboys-kampene hans fra uke til uke.

Les: Engelsk presse koser seg: Everton har sagt nei til Haaland to ganger for småpenger