Partey med ett stykk jublende nordmann på skulderne). (foto: arsenal, twitter)

Da den ghanesiske midtbanespilleren ble hentet til Emirates fra Atletico Madrid i 2020 sto jubelen i taket hos Londonklubben. To år senere er noe på gang som skurrer før 2022/23-sesongen.

Partey dro på seg en lei skade i april og satt ute resten av sesongen i en periode Arsenal mistet Champions League-billetten til Tottenham. En Partey på den defensive midtbanen kunne ha gjort forskjellen.

LES: Mundo Deportivo: Ny plan for Eden Hazard

På fredag dro Arsenal til Tyskland for en testkamp mot Nürnberg (3-5 seier til Premier League-klubben med to scoringer av nyankomne Gabriel Jesus). Da var Partey ikke med på reisen. Ifølge The Times reiser 29-åringen heller ikke med på treningsleir til USA på onsdag. Den engelske avisen hevder Partey blir hjemme for trening på London Colney med Bernd Leno og Folarin Balagun.

I USA blir det seks dager med kamper mot Everton, Orlando City og Chelsa. Det har fortsatt ikke kommet noen melding fra Arsenal hvorfor Partey blir igjen for egentrening, men det pleier uansett ikke å være noe godt tegn. Fortsatt skadet? På vei ut? Disiplinær refselse?

LES: Cesc Fàbregas fortsetter sin spektakulære karriere

Vi satser på at Arsenal gjør oss litt klokere med en forklaring. Partey trengs på midtbanen i en full sesong.

OPPDATERT: Noen timer senere kom Arsenal-troppen – inkludert vår mann Partey og de to andre. Litt ivrige der, Times?

Keepere
Aaron Ramsdale, Bernd Leno, Matt Turner, Arthur Okonkwo, Alex Runarsson

Forsvarsspillere
Kieran Tierney, Nuno Tavares, Gabriel, Pablo Mari, Ben White, Rob Holding, William Saliba, Hector Bellerin, Cedric Soares, Takehiro Tomiyasu, Reuell Walters

Midtbanespillere
Mohamed Elneny, Lucas Torreira, Thomas Partey, Emile Smith Rowe, Albert Sambi Lokonga, Granit Xhaka, Martin Ødegaard, Ainsley Maitland-Niles, Fabio Vieira, Reiss Nelson

Angrepsspillere
Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah, Gabriel Jesus, Nicolas Pepe, Bukayo Saka, Folarin Balogun, Marquinhos