Süle.

I slutten av januar gikk Bayern München ut med at de hadde gitt opp å overtale midtstopperen med 159 kamper i Bayern-drakta. 26-åringen siktet seg inn mot Premier League. Ifølge agenten er nå valget om neste klubb tatt, et valg som skal vise hvor lite grisk klienten hans er.

For Süle er plassert i en David Alaba-kategori hos Bayern, der klubbledelsen mente de strakk seg lengre enn langt, men likevel ikke nok for spilleren.

Les: Glem det du tror om superstjernelivet

Süle kom til seriemesteren fra Hoffenheim i 2017 har fått en strøm av tilbud fra Premier League klubber som trenger å styrke sitt forsvar. Chelsea manager Thomas Tuchel har fått sin sjef Marina Granovskaia til å skjønne viktigheten av å signere Niklas Süle til sommeren ettersom forsvaret ser ut til å blå talent i stort monn. London klubben var nære å komme med et tilbud i fjor sommer på rundt 30 millioner euro, men da flyttet de fokus til Sevilla og Jules Kounde (som det heller ikke ble noe av).

Antonio Rudiger, Cesar Azpilicueta og Andreas Christensen er alle uten kontrakt til sommeren, og Chelsea har ennå ikke blitt enige om avtaler med noen av dem.

Newcastle og Barcelona har også vært på süle, nå er avgjørelsen hvertfall tatt for 26-åringen.

-Niklas tok nylig en beslutning, og jeg vil bli overrasket hvis han endrer den igjen, begynner Süles agent ifølge Sport 1.

På ryktet om at tyskeren valgte big bucks hos Newcastle, svarer agent Struth uten helt å svare.

-Jeg tror jeg ville ha et problem hvis vi skulle annonsere om et par dager at spilleren flytter til Newcastle, og jeg sitter her og forklarer at pengene ikke er prioritert, kommer det fra agenten.

Ut fra dette kan vi tolke at: 1. klubbskiftet er bestemt, men ikke signert. 2. «Pengene ikke avgjørende». 3. Ikke Newcastle.

Sliter med midtstoppere på kontraktsutløp. Ender med en i samme situasjon hos Bayern? (foto: chelsea, twitter)

Les: Fra Fredrikstad til Lorient og tilbake til Norge på rekordtid

For oss høres det ut som sommer-overgangen til Stamford Bridge er på plass. OPPDATERT: Vi tok skikkelig feil. Bekreftet: Dortmund har spasert inn hos erkerivalen og signert med Bayern München-spiller