Georginio Wijnaldum

Da Liverpool-kontrakten til nederlandske Georginio Wijnaldum i fjor sommer gikk ut på dato fulgte han pengene og endte opp i den franske søkkrike klubben Paris Saint-Germain. – Ganske raskt viste deg seg å ikke være som ønsket for noen av partene.

Før jul, med bare 8 starter under manager Mauricio Pochettino kastet Paris Saint-Germain sin administrasjon seg på telefonen for å få noen til å overta Wijnaldum som har en ukelønn på 300 000 pund. – Det gikk, til tross for at PSG tilbød å betale deler av lønna dårlig.

Motivert for en retur til Premier League

Nå skal ting være bedre i hver fall hvis vi skal tro Georginio Wijnaldum, han mener han har ut av den svært offentlige bølgedalen han nå befinner seg i og burde være opplagt for troppen til Paris Saint-Germain sitt møte på Parc des Princes med Real Madrid i Champions League 15 februar. – Flere medier melder han ikke er tatt ut til troppen, noe som skal ha gjort nederlenderen svært forbannet og mer tilbøyelig for å bytte klubb.

Les: Bare Neymar og Kylian Mbappé vil være dyrere

Georginio Wijnaldum skal i følge flere engelske medier være aktuell for en låneavtale med Arsenal. Midtbanespilleren skal passe perfekt inn i manager Mikel Arteta sine planer og faktisk ikke være en «trussel» for Martin Ødegaard som har en mer fremoverlent rolle.

Les på Popidol: Tom Hanks skal spille i Hollywood versjonen av «En mann ved navn Ove»