Man skjønner det er fest på gang når denne fyren kommer.

Den danske fotballstjernen Nicklas Bendtner er banebrytende dårlig i poker, heldigvis har han en lang og godt betalt karrière bak seg så det er ikke så farlig han taper så mye.

Den ene avsløringen etter den andre kommer i tv serien på Dplay som handler om Bendtner og hans nåværende kjæreste Philine Roepstorff.

Les: Agent vil trekke spilleren sin ut fra Barcelona

Vi vet allerede han har gjort noen dårlige veivalg i livet, men selv hevder han å tape 70 millioner kroner på poker og fest de siste 13 årene ikke har vært noe problem.

«Jeg har tapt veldig, veldig mye penger. Helt urealistisk mye penger»

«Jeg har spilt mye poker i mitt liv. Jeg har spilt mot profesjonelle pokerspillere siden jeg var 19 år»

Nicklas Bendtner fikk tidlig mye penger mellom hendene, han fikk sitt gjennombrudd i Arsenal som tenåring og har spilt for storklubber som Juventus og Wolfsburg.

Han avsluttet sin tid i Rosenborg sist sommer og var deretter en tur innom FC København. Men det ble ikke mer enn tre kamper fra start og seks innhopp hos Ståle Solbakken.

Les på Popidol: Nye Batman så mørk at den blir nesten helt sort

Til tross for å ha «brukt» opp 70 millioner kroner hevdet Bendtner i tv programmet han har hatt god kontroll på tingene og slettes ikke har noe spilleproblem. – Det er vanskelig å si noen sum, men rundt 50 millioner kroner (rundt 70 millioner norske kroner). Det har vært på både gambling, fest og moro. Jeg vil ikke si at jeg har hatt noe spilleproblem. Jeg har hatt god kontroll over det, hevder Bendtner.