Rabbi Matondo

Det har vært tilnærmet umulig å ikke få med seg at Manchester United er ute etter Borussia Dortmund sin gullgutt Jadon Sancho. – Til tross for ta sjefene på Old Trafford er villige til å ta frem det virkelig store sjekkheftet kan ting gå galt. Nå har de funnet en «Plan B» i Schalke 04 ving Rabbi Matondo.

Klok av skade: Manchester United var sist sommer frempå med et gigantisk tilbud for å sikre seg Sancho, men det gikk som kjent i vasken og de hadde ikke et fullgodt alternativ på hånden. – Høstsesongen ga tydelig preg av et «uferdig» lag til tross for at tre britiske spillere kom på pass; Daniel James, Aaron Wan-Bissaka og Harry Maguire.

Les: Michael Ballack anbefaler Havertz å vente

Sancho kommer til å koste minst 80 millioner pund og skal vi tro uttalelsene til Dortmund eier Reinhard Rauball har de ikke hastverk med å selge.

Manchester Evening News hevdet at Schalke-vingen Matondo – som har scoret ett mål i sine 14 opptredener denne sesongen – er klubbens plan B.

Avisen hevder at 19-åringen blir sett på som et mer «kostnadseffektivt» alternativ for Sancho og ville bli brakt inn som et «lavrisikokjøp», som ligner på kjøpet av James fra Swansea.

Manchester Uniteds beslutning om å hente Matondo som deres nummer to-mål har skal ha kommet som et tips fra klubblegenden og nå-Wales-sjef Ryan Giggs. Han har tatt ut unggutten i alle sine landslagstropper siden debuten i november 2018.

Les: Manchester United har landet 800 millioner kroners spiss

Og Matondo – som kom til Schalke fra Manchester City i januar i fjor – kan være en av spillere som den tyske klubben er villige til å selge for å bøte på en krisepreget økonomi.