Klubbdirektør Amanda Staveley og ektemann Mehrdad Ghodoussi (til venstre) med Newcastle United-manager Eddie Howe etter en pressekonferanse på St James' Park

Newcastles nye eiere har fått smaken på suksess etter en strålende vårsesong. Nå vurderer de å hente en inn en ny manager til tross for Eddie Howes suksess.

Det ser ut til at velstående eiere skal ha enda større planer og vil ha suksess raskt på St James’ Park. Den spanske storavisen Marca hevder at Newcastle vurderer et ambisiøst forsøk på å hente Jose Mourinho(!)

LES: Levy lover Conte å bruke penger – vil ha tre nye stjerner

Mourinhos CV og titler skal appellere til de nye eierne om han er tilgjengelig og ønsker å forlate Roma. Den tidligere Champions League – og Premier League-vinneren skal trives i Roma, men et prosjekt med så store ressurser vil etter all sannsynlighet friste Mourinho.

Den portugisiske taktikeren har kanskje ikke det sammme omdømme som han en gang hadde, men det er uten tvil en enorm signering for Newcastle.

José på vei tilbake til Premier League. (foto: roma, twitter)

Mourinho hadde sine kritikerne i Manchester United, men i ettertid har arbeidet han gjorde der bare sett mer imponerende ut.

PÅ VEI TIL NY KLUBB: Eriksen vil gjerne spille Champions League-fotball igjen

Man Utd har ikke vunnet et trofé siden Mourinho ledet dem til seier i Carabao Cup og Europa League i 2016/17, mens andre managere sliter hardt med å få klubben tilbake til toppen.

Med ressursene han ville hatt i Newcastle, kan dette være en god match for alle involverte parter hvis det fungerer. Selv om en slik ansettelse ville vært meget strengt overfor Eddie Howe, skal det være flere i Newcastle-systemet som ikke tror Howe er mannen som kan ta dem hele veien.