Giorgi Mamardashvili

Valencia-keeper Giorgi Mamardashvili er på markedet denne sommeren, men ettersom prestasjonene hans for Georgia fortsetter å støtte opp om kvaliteten som ble vist i La Liga, vil de ikke la ham gå for billig. Faktisk har Los Ches krav blitt for dyre for Newcastle United.

Den 23 år gamle målvakten hadde de beste tallene i Spania for forskjellen mellom forventede mål og innslupne mål denne sesongen, og Newcastle var tidlig på ballen, og møtte Valencia for å tilby 25 millioner euro. Valencia avviste tilbudet, og Relevo rapporterer at selv om en prislapp på 40 millioner euro har blitt nevnt, vil Valencia i det minste kreve 35 millioner euro for ham.

Les: Når Bayern München stikker av med assistenttreneren, ringer Michael Carrick selvfølgelig lillebror

Så langt har alle de andre klubbene som har spurt om Mamardashvili sett på en avtale for rundt 25 millioner euro, derav mangelen på bevegelse. Hvis Atletico Madrid ender opp med å selge Jan Oblak denne sommeren, vil Mamardashvili være deres toppmål, men om de ville være villige til å nå prisantydningen er en annen sak.

Mamardashvili er fortsatt litt tøff rundt kantene, gjør av og til en feil og han er ikke den mest komfortable med ballen ved føttene, men det totale netto positive ved å ha ham i mål har vært en forskjell for Valencia de siste tre årstider. Hans skuddstoppevne er lik noen av hans jevnaldrende i Spania.

Les på Engelske klubber: Solskjærs favorittspiller ferdig hos Manchester United