Howe har mye å smile over, men ikke 2-0 tapet mot Bournemouth, (foto: newcastle, twitter)

Newcastle sendte Manchester United ut av ligacupen i begynnelsen av måneden, fulgt opp av den ville kampen mot Arsenal som endte med 1-0 seier. Eddie Howe og gjengen viser Newcastle er på offensiven, men nok et Champions League-tap mot Borussia Dortmund og et smertefullt 2-0 tap mot Bournemouth i Premier League på lørdag forteller at dette blir en lang sesong. Det blir spennende å følge med i januar når Newcastle skal ut på overgangsvinduet for å matche ambisjonene om suksess i alle konkurranser.

Erstatter for Sandro Tonali står øverst på prioritetslista, ifølge spanske Sport har Premier League-klubben sendt signaler de vurderer en forsterkning i midtforsvaret. Her står tidligere Chelsea-spiller Andreas Christensen fortsatt høyt opp på ønskelista.

LES: Skriver om Everton-historien

Det spanske mediet hevder dansken var på blokka hos Howe før 27-åringen signerte med Barcelona, nå lurer en potensiell exit for Christensen med Barcelona i konstant pengenød og Xavis luksusproblem med Jules Kounde, Ronald Araujo, Inigo Martinez i tillegg til Christensen i midtforsvaret.

Bayern München er tidligere linket til dansken, Sport melder Newcastle nå har siktet seg inn mot Christensen. Dansken skal selv ikke være spesielt interessert i å forlate Barca, men vi har tidligere sett at Barcelonas pressede økonomiske situasjon trumfer spillernes ønsker.

ENGELSKE KLUBBER: Greenwood hadde et overraskende besøk fra England på tribunen

Her har du Newcastles posisjon på Premier League-tabellen