Andreas Christensen(foto: barca, twitter)

Barcelona lider fortsatt med de samme økonomiske problemene som de har slitt med de siste årene. Som et resultat kan de bli tvunget til å gjøre betydelige salg neste sommer for å gjøre alt som manager Xavi Hernandez og sportsdirektør Deco ønsker å gjøre.

Ansu Fati har blitt utpekt som det «store salget» som Barcelona, forutsatt at han har et vellykket låneopphold i Brighton denne sesongen, selv om Andreas Christensen også kan være den som selges. Sport melder at han tiltrekker seg stor interesse fra Newcastle.

Dagens 2 – 0 tap mot Bournemouth avslører Newcastle sine svakheter. Manager Eddie Howe har i hele høst vært klar på at forsvaret må styrkes. Newcastle ligger på en 7.plass i Premier League.

Ifølge Fichajes har Deco allerede tatt kontakt med Bayer Leverkusen angående tilgjengeligheten til Jeremie Frimpong. – En spiller som ganske sikkert vil koste mer enn en halv milliard, penger som må hentes inn ved spillersalg.

Les: Snur seg igjen mot en av verdens desidert beste angrepsspillere

Christensen har ikke spilt så mye som han ville ha ønsket denne sesongen på grunn av sommersigneringen Inigo Martinez, og med Ronald Araujo og Jules Konde som andre midtstopperalternativer, kunne Barcelona kanskje tillate seg å la den danske landslagsspilleren gå, selv om han ville være et betydelig tap.

Barcelona vil være opptatt av å holde på Christensen med mindre de trenger å selge ham, noe som kan skje avhengig av hvordan deres økonomiske situasjon utvikler seg i løpet av de neste månedene.

Den 27 år gamle midtstopperen er ifølge Transfermarkt verdt 40 millioner euro, Newcastle skal være villige til å betale en «overpris» på 60 millioner euro, en sum det blir vanskelig for Barcelona å si nei takk til.

Les: Pablo Picassos maleri «Kvinne med armbåndsur» solgt for langt over en milliard