Ferland Mendy

Lyon var det ultimate springbrettet for venstreback Ferland Mendy. – Siden sommeren 2019 har han stort hatt det som plommen i egget, men vårsesongen 2022 har det raklet litt. – Real Madrid var på nippet til å ikke forlenge og faktisk selge på, men landet på å «verne» om sin investering og forlenge til 2025 istedenfor.

Det var det smarteste Real Madrid har gjort på veldig lenge.

franskmannen har vært fantastisk god i hele høst. – Etter kan kom fra Olympique Lyonnais i 2019, har han spilt 124 kamper. – med andre ord, nesten alle!

Les: Først julefeiring med Lionel Messi hjemme i Rosario så kunne signaturpennen finnes frem

Nå kontemplerer Real Madrid enda en gang å selge Ferland Mendy, men de ønsker å vente til i sommer for da vil de etter egen plan være godt dekket. – Et gigantbud fra Newcastle kan få dem til å gjennomføre en handel allerede nå.

Manager Carlo Ancelotti er svært fornøyd venstrebacken som har blitt kritisert en del av La Liga-mesternes supportere. Kritikken gikk på kondisjon og form. – Støtten skal ha vært svært viktig for at Mendy ønsker å bli og ikke dra videre.

Foot Mercato melder at Newcastle allerede har lagt inn et veldig stort bud!

Fichajes melder at Real Madrid er nær en overgang for RB Leipzigs midtforsvarsspiller Josko Gvardiol, noe som gjør at manager Carlo Ancelotti ikke lenger vil være avhengig av Mendy.

Gvardiols potensielle ankomst ville se at David Alaba flyttet til venstreback, noe som ville tillate kroaten å spille i sin naturlige posisjon som sentralforsvar. Siden Mendy har en stor salgsverdi, er det han som sannsynligvis vil bli solgt.

LES: En av Champions Leagues beste midtstoppere bekrefter Tottenham-kontakt

Real Madrid betalte 48 millioner euro i 2019, et salg vil til tross for at Transfermark mener verdien er 40 millioner euro bringe kongens klubb mellom 60 og 70 millioner euro.

For de som er opptatt av familietrær, Ferland Mendy er fetteren til Chelsea keeper Édouard Mendy.