Klubbpresident Perez.

Det er lett å glemme tiårene med Cristiano Ronaldos sammenhengende suksess foran motstandernes mål når 37-åringen denne uken smilende holdt opp en gulblå drakt med nr. 7 på ryggen. Den endelige retretten fra europeisk toppfotball, en siste hilsen om at ingen, absolutt ingen bestemmer over ham. Ifølge spanske Marca var det alt annet enn denne photoshoot’en Ronaldo selv jobbet for.

Da ryktet om at Real Madrid åpnet opp treningsfasilitetene sine for klubblegenden mens han forhandlet seg frem til ny klubb, hadde Vinicius jr. umiddelbart gått inn smarttelefonen og søkt det han kunne finne om saken. For den unge Real-stjerna har Ronaldo vært det største idolet, nå skulle han kanskje få trene side ved side med CR7.

LES: Vant kampen over Steven Gerrard

Dette fikk også fart på ryktet om at Real Madrid kunne åpne en plass for Ronaldo for resten av sesongen. Et historisk og spektakulært comeback hos de regjerende mesterne kunne være månedene som rettet opp det traurige siste halve året hos Man United.

Etter VM-sluttspillet ble det også trening på Ronaldo på Valdebebas hos Real, men signeringspennen ble aldri tatt frem. Marca hevder Ronaldo i det lengste håpet og trodde at Real Madrid skulle gi ham muligheten til et comeback, men for Real Madrid ble det ikke vurdert som en mulighet. Ronaldo spilte i den hvite drakta fra 2009 til 2018 med ville 450 scoringer på 438 kamper. For kongeklubben var det helt riktig at denne statistikken forble uendret.

Cristiano Ronaldo en person som ikke klar seg knekke av kritikk og hva omgivelsene mener om ham, men den kalde skulderen fra Real Madrid kan ikke ha vært lett å møte.