Dan Burn har fått en svært god relasjon til sin manager Graham Potter de siste årene.

Newcastle United manager Eddie Howe er rimelig desperat etter å få inn defensive forsterkninger før mandagens overgangsfrist, da de allerede har mislyktes i jakten på Sevilla-stjernen Diego Carlos.

Magpies er opptatt med å jobbe med nye signeringer, de håper på fire signeringer før vinduet smeller igjen. – Etter å ha fått nei i to runder har de nå landet en avtale Imidlertid fortsetter deres frustrasjon i deres forsøk på å signere Brighton’s Dan Burn etter at Seagulls avviste et bud på 10 millioner pund. (De startet med 8 millioner pund) En Newcastle-fan som fikk beskjed av klubben som 11-åring han ikke hadde det som trengtes, er nå fotballøyas mest ettertraktede forsvarsspillere.

Les: Marerittet på Old Trafford er over

The Guardian melder for en time siden etter å ha økt sitt tilbud til 12,5 millioner pund, pluss bonuser ga Brighton etter for «pengepresset» og mot manager Graham Potter er nå deres 198 cm høye forsvarsbauta solgt.

29-åringen skal til medisinsk undersøkelse senere i dag, går det bra vil Newcastles utgifter under sine nye saudiarabiske eiere passere 80 millioner pund.

Les: Det løser seg for Conte: To Juventus-spillere på vei til Tottenham