Eddie Howe . (foto: Newcastle)

En noe snodig historie. James Trafford spilte hver bidige Premier League-kamp for Burnley frem til mars, så ble det benken på den unge keeperen. Fra benken følger 21-åringen med Burnley ned til Championship, samtidig er det en håndfull storklubber som står klar for å åpne døra for den engelske U21-landslagskeeperen (som er kalt inn til seniorlandslaget). Første bud har allerede kommet.

Ifølge Sky Sports smalt det ut et bud fra Newcastle på 15 millioner pund for Trafford. En solid sum for en ung keeper, men ifølge det engelske mediet er meldingen at Eddie Howe og gjengen ikke kan forvente å få budet akseptert.

LES: Englands landslagstrener takker Åge Hareide for fotballeksjonen

For i kulissene er det flere storklubber med en keeperkabal som må gå opp i sommer og ser potensialet i Trafford. Ifølge Daily Mail er det ikke mindre enn tre giganter som er interessert i å signere keeperen med 28 førstelagskamper i debutsesongen for Burnley: Chelsea, Liverpool og Bayern München med, tidligere Burnley-trener Kompany ved roret.

Trafford jobbet seg oppover akademiet til Manchester City før overgangen til Burnley forrige sommer, men kjempet seg aldri helt inn til Pep Guardiolas utvalgte spillere på kampdag.

En spennende keeper å følge fremover, for oss tyder interessen på at young Trafford (kunne ikke dy oss) kan være neste store engelske keeper.

ENGELSKE KLUBBER: Michael Saul Dell verdens tiende rikeste mann vil kjøpe Premier League klubb