Noah i armene på Ole Gunnar Solskjær for 20 år siden

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sin 21 år gamle sønn Noah Solskjær skal opp og frem! – Et utlån til Sogndal skulle gjøre susen, men det var tydeligvis ikke nok for den meget ambisiøse midtbanespilleren.

Nå har han bestemt seg for å avslutte lånekontrakten med Sogndal og ettersom vi skjønner fra Sogndal sine nettsider, reise til England for å spille fotball uten å vite for hvilken klubb!!

Ole Gunnar Solskjær fikk raskt kallenavnet «Baby-Faced Assassin» på grunn av utseendet og hans ekstreme effektivitet foran mål. – Vi velger å holde åpnet om Noah Solskjær kan overta kallenavnet til tross for han rolle som midtbanespiller.

Les: Arbeidsløs norgesvenn Uwe Rösler fikk en hyggelig telefon fra fotballøya

Sogndal som pr nå ligger på femteplass i OBOS-Ligaen har fortsatt en sjanse for opprykk, men da gjennom kvalifiseringsrunder. Solskjær, som er på lån fra eliteserieklubben Kristiansund, har spilt ni kamper for A-laget i år, og skal nå være klar for et utenlandsopphold.

Som sin far er Noah meget dedikert noe Sogndal sin hovedtrener Erik Bakke bekrefter på egne sider. «Han er en fantastisk fin gutt, som alltid gir 110% hver dag, aldri klaging uansett. Han har satt sitt preg på oss i garderoben, det er en flott gutt med gode holdninger»

«Etter ønske fra Noah, ville han nå se seg om etter mulig spilletid andre steder. Nå reiser han til England og ser etter muligheter for førstelagsfotball utenfor ligasystemet»

«Vi ønsker Noah lykke til i England, og så er han alltid velkommen tilbake for å hilse på oss her i Sogndal»

Les på Tysk Fotball: Reece Oxford lengter ikke tilbake til West Ham – «er hjemme» i Bundesliga