(foto: lazio, twitter)

Han var konge hos Napoli, en kjederøkende fotnote hos Chelsea, det samme hos Juventus. Det er noe rastløst over Sarri, med jobb for 20 klubber i løpet av en trettiårs-periode. Så kom den store endringen i sommer.

Simone Inzaghi tok over for Conte hos Inter Milan, Sarri tok over for Inzaghi hos Lazio.

Les: Glem det, Leeds kommer garantert ikke til å følge Tottenham

Forrige sesong var Lazio utenfor det gode Champions League-kvalikselskapet i Serie A med sin 6. plass, med Sarri på plass, har den romerske klubben vist tendenser tll å blande seg inn i topp-fire kampen.

Se sammendraget fra torsdagens Europaliga-kamp mot Marseille:

Lazio-ledelsen er hvertfall strålende fornøyd med hva Sarri har vist siden i sommer.

-Ja, vi deler holdningen om å forlenge, og det er initiert av Sarri selv. Han ser mulighetene til å legge ned et godt stykke arbeid på Formello (Lazios treningsanlegg), og det er et sterkt signal om at vi har satt igang et prosjekt her. Vi er bare i gang med første fase, og vi har bruk for tålmodighet, men vi vil gjerne sende et signal for fremtiden, sier Lazio-boss Igli Tare til Sky Sports Italia.

Les på Tysk fotball: Reece Oxford lengter ikke tilbake til West Ham – «er hjemme» i Bundesliga

Og legger til at han erkjenner at Sarris taktiske system ikke er så lett å gjennomføre før spillerne får det under huden. Etter noen måneder på jobb nærmer Sarri seg altså forlengelse, som på papiret ryktes å strekke seg til 2025.

Les: Neste generasjon «Baby-Faced Assassin» pakker baggen