Assistkonge allerede som junior.

Ajax har det siste året mer eller mindre tømt stallen for de største talentene og profilene. De Jong, de Ligt, Dolberg og Ziyech. Denne sommeren forsvinner også Donny van de Beek. Ajax-manageren Erik Ten Hag har innsett at stammen må bygges opp på nytt, hvis Ajax skal komme i nærheten av suksessen i Champions League forrige sesong. Ett av tilskuddene har den nederlandske talentfabrikken funnet i Danmark.

Vingen Jeppe Kjær signerte treårskontrakt med Horsens samme dag han blåste ut 15 lys på bursdagskaken. Da hadde han allerede vært på to trials hos Southampton. Noen få måneder senere gikk turen til prøvespill hos Juventus.

Les: Alexis Sanchez avtale i boks

Horsens manager kunne i november 2019 bekrefte at begge klubbene var klare for å signere med tenåringen, men den danske klubben smekket igjen døra.

Nå ser det ut som timingen er riktig for 17-åringen, som fikk debuten i Superligaen på 16-årsbursdagen sin i mars.

Les på F7: Coca-Cola er tilbake på norske skjermer

Hastverket med signaturer og debuter tyder på at Horsens sitter på et enormt forballtalent. Er det én klubb som vet å verdsette og gi tenåringene rom for utvikling, er det Ajax. Ifølge danske B.T er en overgang til den nederlandske toppklubben rett rundt hjørnet. Denne gangen har Horsens gitt Kjær lov til å forhandle med beileren. B.T hevder partene har blitt enige om veien videre, og det forventes at Kjær skal inn til den obligatoriske medisinske sjekken i løpet av en ukes tid.

Ifølge B.T betyr dette at Horsens mottar rekordsummen på rundt 21 millioner kroner, med en lukrativ videresalgsklausul hektet på avtalen.

Mye bra på fotballbanen kommer fra Danmark, når Kjær i tillegg skal guides videre av Ajax, kan vi forvente noe virkelig stort.

Les: Resultatet av Barcelona raidet ble som fryktet