(foto: chelsea, twitter)

Etter å ha halt iland fjerdeplassen i Premier League på tampen av sesongen har erkjennelsen om at det fortsatt er langt opp til de aller beste gjort seg gjeldende. Både Liverpool og Manchester City ligger milevis over i prestasjon og hvis vi kun ser på vårsesongen til Manchester United kan vi inkludere de også.

Chelsea manager Frank Lampard setter igang en solid opprydding i troppen for å gi økonomisk plass til nye spillere.

Les: Resultatet av Barcelona raidet ble som fryktet

Chelsea var det laget som slapp inn flest mål blant alle lagene på den øverste delen av tabellen, derfor er det naturlig at fire av de ti som er lagt ut for salg eller donasjon er forsvarsspillere. – De det gjelder er: Kurt Zouma, Emerson Palmieri, Marcos Alonso og Andreas Christensen.

Det er The Times som skriver om garasjesalget.

Chelsea som har vunnet Premier League fem ganger de siste femten sesongene og FA-Cupen seks ganger dette århundret, for ikke glemme Europaligaen to ganger de siste åtte sesongene og selvfølgelig Champions League i 2012, må gjøre det bedre enn de gjør nå.

Ifølge avisen skal 24 år gamle Andreas Christensen sammen med Zouma rett og slett ikke ha utviklet seg så mye som man hadde håpet i storklubben. Det etter en sesong hvor han, før coronapausen, var nummer ti på listen over de mest duellsterke forsvarerne i Premier League.

Andre spillere som er på vei ut, keeper Kepa Arrizabalaga, Tiemoue Bakayoko, Ross Barkley og Michy Batshuayi.

Mens Chelsea, etter kjøpsforbud fra FIFA løp ut for et år laget lokket både Timo Werner og Hakim Ziyech inn fra Leipzig og Ajax.

Leicesters Ben Chilwell er stekt ønsket på Stamford Bridge, er er en av grunnene til at det er nødvendig å få penger i kassen.

Les på Popidol: BBC har bestemt å lage film av TV-serien «Luther»