Vincenzo Italiano benekter det var han som har spist opp grøten

Den norske rødhårede Liverpool-lengenden John Arne Riise har akkurat annonsert sitt comeback på fotballbanen for Avaldsnes som spiller i 5.divisjon. – Det samtidig som han har treneransvaret for kvinnedelen av laget som spiller i Toppserien.

På tide med en nordmann med erfaring fra Premier League og internasjonale turneringer!

Les: Vil ikke lede Ronaldo til tross for milliardlønn

Før han landet den jobben var den svært ivrige 42 åringen høyt og lavt og tilbød sine tjenester som trener, sportsdirektør eller manager. Smart nok kontaktet han glubber i trøbbel og tilbød sine tjenester. Tottenham er en klubb i trøbbel og når de ifølge Sky Sports i Italia til og med at kontaktet Fiorentinas manager Vincenzo Italiano tenker jeg de like godt kan hente en norsk manager som er på vei opp.

Fiorentina har ikke gjort det spesielt bra og er med to kamper igjen på 11.plass i Serie A helt uten mulighet for spill i Europa. – Det er imidlertid Fiorentina sine cuptriumfer som skal ha fått Tottenham til å se på Vincenzo Italiano.

Det kan være forståelig at Tottenham som ikke har funnet en permament manager siden Antonio Conte forsvant får nei tak fra «alle store» som de spør! Julian Naglesmann er ute, Pochettino dukker opp hos byrival Chelsea, Roberto de Zerbi har suksess så det holder hos Brighton, Xabi Alonso stortrives hos Bayer Leverkusen. Nå melder en av de siste store kandidatene til Spurs-jobben Arne Slot som har ledet Feyenoord til Eredivisie-tittel denne sesongen at han ikke er aktuell.

Italiano har ledet Fiorentina til to finaler i form av Coppa Italia og Conference League, hvor det imidlertid ble et nederlag mot Inter i cupturneringen. – På onsdag møter de West Ham, hvor de kan vinne sitt første trofé på over 20 år.

Les: Graham Potter favoritt etter hans arvtager vil følge suksessen helt hjem

45 år gamle Vincenzo Italiano har tidligere ledet klubber som Vigotina, Arziganano og Spezia og har samme glødende engasjement på sidelinjen som Antonio Conte.

Han har kontrakt med Fiorentina til sommeren 2024.

Premier Leagues lengstsittende president Daniel Levy har malt seg inn i et hjørne og trenger at den neste manageren i Tottenham blir en suksess. Siden sparkingen av Mauricio Pochettino 19.november 2019 har José Mourinho, Nuno Espírito Santo og Antonio Conte kommet og gått. (Cristian Stellini har vært midtlertidig manager, det samme har Ryan Mason som nå leder laget nå vært i to omganger)

Independent skriver at Spurs også vurderer Celtics Ange Postecoglou, sammen med Brendan Rodgers, Graham Potter og Luis Enrique.