Gjør det fantastisk med lite. Arsenal har mye, men får til lite. En god match? (foto: wolves, twitter)

Wolverhampton har vist en ekstrem treffsikkerhet når det gjelder vellykkede overganger og leieavtaler. Raul Jiménez er kanskje den beste.

Toppscorer og 15 mål på 37 kamper for klubben som rykket opp til Premier League før sesongen. Dette gjør meksikaneren til en av de største bidragsyterne til klubbens imponerende 7. plass i øverste divisjon.

Ikke overraskende har Ulvene valgt å benytte seg av opsjonen i låneavtalen med Benfica. På torsdag kom den offisielle meldingen fra Wolverhampton: Jiménez har signert en fireårskontrakt som knytter ham til ulvene frem til 2023.

Prøvetiden over.(foto: wolves, twitter)

Les: Nå er det slutt på ryktene – Super Mario har bestemt seg

Ifølge Sky SportsWolves ut med rundt 340 millioner kroner, noe som gjør dette til overgangsrekord for klubben.

Men med to assist i 2-1-seieren over Manchester United og «uslåelige» Solskjær, har ikke Wolverhampton noe valg: Denne spilleren med videre.

Var ikke vakkert, men holdt til 2-1. (foto: wolves, twitter)

Les: Få 210 gratissnurr på 21.com

– Han har hatt en fantastisk påvirkning på klubben i den korte perioden han har vært her, og vi er henrykte over at han vil være en del av klubben på lang sikt, sier sportsdirektør Kevin Thelwell til klubbens hjemmesider.

Dermed er en viktig brikke på plass for årets beste manager (?), Nuno Santo, før neste sesong. På søndag venter Watford i semifinalen i FA-cupen.

Les: Utstøtt Adrien Rabiot har fått kontrakt