Lederen. (foto: leipzig, twitter)

Julian Nagelsmann, Tysklands up and coming manager som allerede i en alder av 33 er en veteran. Mens de største managerne i verden har fulgt karrieren som spiller helt ut før trenerlisensen var neste naturlige skritt, bestemte den da 21-åringe Nagelsmann seg for å bli den beste treneren i verden.

Etter å ha løftet Hoffenheim ble Nagelsmann hentet inn av Red Bull-familien som digger sine unge talenter. Da Manchester United var satt under press i fjor høst (høres ut som en evighet siden) for å bytte ut jyplingen Solskjær, var Nagelsmanns navn høyt oppe på lista over verdige erstattere.

Les: Van de Beek får igjen beskjed om å pelle seg vekk fra United

Solskjær ydmyket Nagelsmann i Champions League på Old Trafford, Nagelsmann responderte i Leipzig. Solskjær beholdt jobben og forsvant ut av CL, Nagelsmann fortsatte med begge løpene.

Da Lucien Favre på kort varsel ble sendt ut på tidlig juleshopping-ferie i desember, har Nagelsmanns navn igjen dukket opp i diskusjonen om hvem som skal lede Dortmund de neste stegene fra neste sesong.

RB Leipzig-manageren har valgt å være overtydelig om hva han synes om å skulle jobbe for rivalen.

-Det er ingen grunn til å være nervøs om Dortmund. Situasjonen i klubben er den samme som den var i min tid i Hoffenheim. Det var og er ingen match, begynner Nagelsmann ifølge Goal.

Punktum

Les: Sergio Romero has left the building