Nacho Fernandez

Ryktene om at Zinedine Zidane slutter som manager i Real Madrid til sommeren ble til en storm i går da sportsavisen Marca meldte at den franske manageren allerede hadde snakket med spillerne om at det snart er over.

I dag rykker en av spillerne ut og forteller at det aldri har skjedd. Nacho Fernandez sier: «Real Madrid manger Zinedine Zidane har ikke sagt noe om å ville forlate klubben»

Les: David Beckham har klart å friste enda en superstjerne

Ryktene er mange om hva som skjer etterpå, det som de fleste tror på er at Zinedine Zidane overtar Juventus så snart Andrea Pirlo har fått sparken. Marca fulgte opp gårsdagens melding med et intervju med forsvarsspiller Nacho Fernandez: #Det er nyheter om at han burde ha sagt noe til oss under et møte. Jeg vet ingenting om det. Treneren har en kontrakt her, og han har det bra med oss, men det er en beslutning som han og klubben må ta#

Real Madrid slo Athletic Club 1-0 på søndag og der er fortsatt en mulighet for å ta La Liga tittelen. – De ligger to poeng bak Atletico Madrid før siste runde.

Les: Ventet ikke med å sparke til etter avgjørende bunnkamp

Real Madrid tar imot Villarreal på lørdag og Atletico Madrid reiser til Valladolid som må ha tre poeng for å ha en sjanse til å overleve i La Liga.