Har kjent på trofeet.

Den tidligere Watford og Valencia manageren Javi Gracia har vært arbeidsledig siden han forlot Ad-Sadd i sommer. Etter at den uinspirerende amerikanske manageren Jesse Marsch fikk sparken i begynnelsen av februar henvendte sportsdirektør Victor Orta seg til landsmann Javi Gracia og tilbød han en kontrakt ut sesongen.

Leeds er 2 poeng over nedrykksstreken og 3 poeng over Southampton som er på sisteplass etter de vant den siste kampen før landslagspausen, men er på langt nær ikke utenfor fare. På lørdag blir det tøft da går turen til Emirates Stadium og serieleder Arsenal. – Klubben har mulighet til å forlenge avtalen med et år, det kommer de ikke til å gjøre med mindre de med god margin blir værende i Premier League og det ikke kommer noen som er bedre.

Nå har «noen bedre» kommet!

Les: Der kom Premier League-søknaden fra Enrique

Nå vet vi hvorfor Leeds da de annonserte Gracia som ny manager at de poengterte det var en «fleksibel kontrakt»

«Jeg har hatt gleden av å lære av legende Arsène Wenger som spiller og senere som en venn»

Talksport melder at Patrick Vieira, som nylig ble sparket av Crystal Palace, kan ta over Leeds – dersom Gracia slutter på slutten av sesongen. – Arsenal legenden burde i følge de fleste eksperter fått mer tid i Crystal Palace, nå ser det ut som 49 åringen får fortsette å finpusse sine manager-kunnskaper i Premier League.

Les: Får sparken etter å ha ledet nasjonen til 7-0 seier i EM-kvaliken