Marvin Park sjekker ut gressmatta!

Marvin Park var en av overraskelsene i Real Madrids sist sesong. Unggutten debuterte i La Liga på utlån hos Real Sociedad, før han dukket opp igjen på Santiago Bernabéu mot slutten av sesongen da manager Zinedine Zidane trengte ham.

Med Los Blancos som forrige sesong bestemte seg for at akademiproduktene deres skulle vises i førstelaget, var Marvin en av få som viste at de fortjente sin plass i klubben i managerens øyne.

Les: UEFA skal hjelpe Norge til EM

Da skader «tvang» Zidanes, gjorde Marvin jobben sin, oppfylte han til gangs forventningene og viste nødvendig karakter. – Han har det som trengs for å være en førstelagsspiller i Real Madrid.

Marvin Park og en sterk sluttspurt i La Liga ga president Florentino Perez sitt argument om å satse ungt tyngde. – Mens den franske supermanageren ville satse på sine veteraner.!

Konflikten/maktkampen mellom president og manager endte med at Real Madrid hentet tilbake Martin Ødegaard fra Arsenal (fortsatt ung og lovende) og den gamle mester Carlo Ancelotti fra Everton.

Etter å ha vært høyreving med Castilla har Marvin imponert mer i en mer tilbaketrukket rolle for Los Blancos sitt førstelag. – Han viste med all tydelighet han kan tilpasse seg flere roller og har det som trengs i moderne fotball. 21 åringen er svært raskt og kraftfull i sine taklinger.

Les: Mikkel Damsgaard i et ekte Merseyside-derby

Carlo Ancelotti vil trolig følge opp slutten av sist sesong og benytte han som en «vingback». Vi i Sporten er enig. Vi tror han kan gjøre mer skadet fra dypet enn han kan som tradisjonell ving.

Unggutten er en av en gruppe spillere som klubben ønsker å sette fokus på igjen, nå som Zinedine Zidane er ute av klubben. Marvin Park spilte fire kamper for Real Madrid og han spilte meget bra, samtidig som han var en viktig del av det Castilla fikk til..