Før EM så alt ut til å være på skinner!

EM er over og Italia vant det hele på straffekonk mot England. – Fotballen har ikke kommet helt hjem enda. Det har definitivt ikke vært fotballstormakten Tyskland sitt EM, akkurat som det ikke var Tyskland sitt VM heller.

Debatten har rast i Tysk pressen en stund om landslagssjef Joachim Löw som fortsatte i jobben helt frem til nå til tross for et elendig VM i Russland i 2018. – Konklusjonen er oppe i dagen for de aller fleste.

Les: Nå som Zidane er ute legges det en plan for Marvin Park

Nå har Hans-Dieter Flick, den ekstremt suksessfulle Bayern München manageren overtatt «Die Mannschaft», men skal vi tro Bild blir det uten flere av Tysklands aller største stjerner.

Nedturen ble for tung å bære etter Tyskland ble sendt ut av Italias finalemotstander England (2 – 0) i åttendedelsfinalen.

Mats Hummels (32), Toni Kroos (31), Thomas Müller (31) og Ilkay Gündogan (30) er alle i tenkeboksen eller ikke aktuelle.

Les: Vil hente høyreback: Ole Gunnar Solskjær har tydeligvis sett på EM

Hummels sa rett etter nederlaget mot England at han vil vurdere om han vil fortsette å spille for Tyskland «en gang i løpet av noen få uker».

Kroos forventes av alle å falle ned på «feil side» og trekke seg fra landslaget, han innrømmet at han ville ta en avgjørelse om sin internasjonale fremtid etter EM,

Når det gjelder Müller og Gündogan, er det foreløpig usikkert om de vil forbli en del av det tyske landslagsoppsettet under den nye landslagssjefen Hansi Flick.

Müller spilte en nøkkelrolle under Flick i Bayern, noe som kunne gjøre ham mer tilbøyelig til å fortsette å spille for ‘Die Mannschaft’.