Det gikk akkurat. (foto: inter miami, twitter)

United-legende og superstjerne, klubbeier og merkevarebygger. Etter syv år med venting og markedsføring av Inter Miami er det slutt på praten.

Denne helgen skal Beckham innta superVIP-boksen hos Los Angeles FC. Skjegget trimmes, øyebrynene farges og stålblikket rettes mot babyen Inter Miamis første kamp i MLS.

Les: Verdens dyreste barnehage: «Nekter å trene»

Veien frem til premieren har vært lang og kronglete, med bråk om utbygging av fotballstadionen og en oppbygning av tropp som ikke har vært helt i henhold til Beckhams visjon.

Siden klubben så dagens lys på papiret, har Beckham brukt seg selv som døråpner inn til de store stjernene for å friste med en glamorøs tilværelse i Miami.

Les på Popidol: Endelig åpne øl-kraner på fotballkamper, KRF går i frø

Så langt har det blitt null og niks. Beckham har sendt ut rykter om en internasjonal toppmanager, Edinson Cavani og David Silva – og alle ikonene som bare venter på muligheten til å spille med en gjeng unggutter i rosa.

Vi tenker spillerne fra de europeiske toppklubbene lar Beckham etablere seg litt før de vurderer å ta med resten av karrieren til Miami.

Men skape drømmer, det er jo Beckham ekspert til.

Og for ikke helt å innrømme at han har mislyktes med å tiltrekke seg kompisene i det europeiske fotballmiljøet, tyr han til Sir Alex.

-En av tingene jeg lærte av Ferguson, var at de spillerne man henter skal passe inn i klubben. Det handler ikke om de største navnene og personlighetene, men om hvem som passer best i troppen, sier Beckham filosofisk.

Da har han jo hvertfall lykkes. Uansett, go Beckham!