Jeg syntes du er best, David. (foto: de gea, twitter)

Når vi endelig har slått oss til ro med at keeperen Solskjær beskriver som verdens beste skal bli på Old Trafford til 2023, kommer ryktet om at de Gea er et tårn som kan ofres.

Nå er dette mindre et rykte enn en argumentasjonsrekke, men Goal.com pleier å ha orden på sysakene sine, så vi lot oss rive med.

Her er argumentasjonstsrekken:

Solskjær og Ed Woodward har hele veien pratet varmt om den langsiktige oppbyggingen av United.

Les: Nå smeller det for David Beckham

David de Gea har reist seg fra den vaklende starten på sesongen, men har fortsatt et godt stykke før han er tilbake i den udiskutable posisjonen som Premier Leagues beste keeper.

United har i tillegg en keeperjuvel i klubben, den kommende engelske landslagskeeperen Dean Henderson. Det vil si, på gress hos Sheffield United, der Henderson er en av suksesskritteriene for at Sander Berges klubb har utsiktene til spill i Europa neste sesong.

Men med David de Gea «i veien» risikerer United å miste Henderson til en storklubb som kan vifte med førstekeeperposisjonen i kombinasjon med gull og glitter.

United har i tillegg Sergio Romero, kanskje en av Premier Leagues beste reservekeepere. Med de Gea borte, kan Romero tillate unge Hendersen gradvis å ta over rollen som førstekeeper.

Les: Endelig åpne øl-kraner på fotballkamper, KRF går i frø

Og de Gea? Akkurat nå er det ingen naturlig rute tilbake til La Liga, men med Juventus og PSG som potensielle nye arbeidsgivere skal nok spanjolen bli fornøyd.

Så langt høres det ikke så urealistisk ut. Når man i tillegg plusser på at United har en økonomisk utfordring i å ha nok midler til å få det de peker på i sommer, kan dette faktisk bli et et aktuelt scenario.

Selges Pogba – og for nok – fylles fotballkrigskassa tilstrekkelig opp og ofringen av de Gea blir unødvendig. Men hva da med Henderson?

Spennende måneder i vente, ingen tvil om det.

Les: Genistrek av Guardiola – reddet Premier Leagues ære