Barca? No, thanks. (foto: Real, twitter)

Under Frank Lampard var Antonio Rüdiger en «glemt» spiller. Det gikk mot exit for både ham og Andreas Christensen. Det endte med at Lampard var den som måtte gi fra seg nøkkelkortet på Stamford Bridge, nyankomne Tuchel satte sin lit til de to – og vant Champions League-tittelen. Men for Tüchel ble det ingen takknemlighet fra de to spillerne.

Begge viste forlengelsesvegring, der hele visa endte med at Christensen ser ut til å dra på seg Barca-drakta, mens den tyske landslagsspilleren slår følge med Toni Kroos.

LES: Manchester City har Kieran Tierney som plan b

Hadde det vært opp til Barcelona, ville Rüdiger vært den som hadde gått ut på Camp Nou.

På mandag ble Rüdiger presentert på San Bernabeu, der han delte med Real Madrid-supporterne at det var spesielt én klubb som var ivrig etter signaturen hans.

-Det er sant, det var interesse fra Barcelona, men jeg fortalte min bror at det var Real Madrid eller ingenting, sier den tidligere Chelsea-spilleren på pressemøtet.

Real Madrid eller ingen andre La Liga-klubber.

LES: Gigant melder seg på i kampen om Kalvin Phillips

Rüdiger tar med seg fem titler fra Chelsea i løpet av de fem sesongene. FA Cupen, Champions League, Europaligaen, UEFA Super Cup, FIFA Club World Cup, og det aller viktigste for Real-supporterne: Innstillingen om at Barcelona «suger».