Bale. (foto: real, twitter)

Carlo Ancelotti kunne endelig komme igang med det han er betalt for: Vinne kamper. 4-1 mot Alaves var så overbevisende som det kunne bli. Den italienske reven har uten tvil fått spillerne til å beholde fokuset gjennom fotballstormene som har feid over klubben. For oss står to spillere som symbol på at virkelig gode ting skjer i Madrid.

Karim Benzema fortsetter der han slapp forrige sesong, og det var ingen stor overraskelse at kapteinen dro til med to scoringer. Nacho Fernandez og Vinicius Jr. sto bak de to andre, David Alaba ser ut til å skli rett inn i systemet til Ancelotti.

Les: Ronaldo mørkegrønn av misunnelse

Når i tillegg herremennene Eden Hazard og Gareth Bale viste glimt av hva de egentlig har i beina, blir en delvis overkjøring av Alaves helt naturlig.

Ancelotti startet Bale og Hazard på hver sin side av Benzema, med Rodrygo sittende på benken. Portugiseren har levert solid gjennom hele pre-season, men Real-manageren valgte to «has been» spillere med solid erfaring på høyeste nivå.

Glemt var de siste seige sesongene til Bale hos Real, tiden hos gamleklubben i London har helt tydelig gjort waliseren godt. 68 minutter på banen mot Alaves, riktignok uten assists eller scoring, men likevel som et viktig tannhjul i maskineriet til Ancelotti.

Les på Tysk fotball: Fjørtoft fikk jobben med å gi Eintracht-supporterne en Jens Petter Hauge forelesning

Eden Hazard startet sesongen for første gang i Real drakt i det som virket som god form, viste at han har fått kontakt med Benzema, og sto bak assisten til franskmannens første scoring.

Bale er med i den kule gjengen. (foto: real, twitter)

Når det gjelder Bale og Hazard, har de siste årene vist at manglende kontinuitet spenner bein på hele sesonger, men etter å ha sett kampen mot Alaves, skjønner vi at Ancelotti er riktig mann for å få ut potensialet til de to tidligere superstjernene.

Lykkes Ancelotti med Hazard og Bale tror vi det skal bli vanskelig å stanse Real Madrid i La Liga.

Les: Muhammad Alis barnebarn med spektakulær profesjonell debut