Går ikke som planlagt.

«Dere setter Karim på venstre kant nå? Det er en forbrytelse! Det gir ingen mening, fotball skal respekteres» Dette var bror Gressy Benzemas reaksjon, ifølge overgangsjournalist Romano, etter at brorens saudiarabiske klubb plasserte Karim ut på venstrekanten i den saudiarabiske supercup-finalen. Etter kampen fikk en av medspillerne til Benzema smake pisken til en på tribunen. Velkommen til Benzemas nye verden.

Karim Benzema svarte tidligere i måneden noe defensivt på hvorfor han ikke scorer som hos Real Madrid, med: «Det er ikke det samme spillet eller de samme spillerne. Jeg trenger hjelp på banen. Jeg kan ikke vinne kamper alene. Jeg trenger andre spillere. Jeg trenger mange ting, men det er annerledes. Det er min første sesong i Saudi-Arabia og jeg håper å avslutte bra og vinne», kom det noe tamt fra Benzema.

LES: Nagelsmann kan velge og vrake mellom toppjobbene

Torsdagen supercup-finale har definitivt ikke løftet humøret til Ballon d’Or-vinneren. 1-4 tap, med en av verdens beste spisser henvist til vingen. Toppet av medspiller pisket av «supporter» etter kampen.

På høy tid å følge eksemplet til Jordan Henderson, Benzema.

ENGELSKE KLUBBER: United-legende liker ikke at klubben har blitt «bølla» i Premier League