Nabil Fekir

Den franske superstjernen Nabil Fekir har løftet Lyon til nye høyder i den franske serien og fanget interesse fra en rekke klubber, inkludert Liverpool som i fjor var klare til å signere.

Overgangen gikk i vasken på grunn av bekymringer for kneskade som de fant i hans medisinske historie. – Etter overgangen til nesten 600 millioner kroner gikk i vansken fikk Nabil Fekir sin agent Jean-Pierre Bernes sparken. For bare noen dager siden fortalte ex agenten i et radiointervju at kneskaden bare var en unnskyldning og at den egentlige grunnen var at Nabil Fekir ombestemte seg i siste liten.

Les: Topper serien og rykker opp, sparket likevel treneren

L’Equipe skriver at Liverpool er på banen igjen og har fornyet sin interesse for Nabil Fekir.

Avisen satte seg ned med Fekir og stilte han spørsmål om fremtiden. Det er 12 måneder igjen av kontrakten og han holder alle sine opsjoner åpne. Liverpool er ikke alene selvsagt, Real Madrid, (som kjøper alt de kan om dagen) Chelsea (hvis de får lov til å kjøpe) og Juventus er klare til å kjøpe.

Liverpools ser ut til å kunne møte Lyon sitt forlangende på 60 millioner pund for angrepsspilleren, men tar det for lang tid utover sommeren vil den korte tiden som det er igjen av Fekirs kontrakt kunne føre til prisreduksjon.

Les på Popidol: Radja Nainggolan satte årets beste volley mot Juventus